Sa kamiona i bagera krali akumulatore i vetrobranska stakla

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa kamiona i bagera krali akumulatore i vetrobranska stakla

Užičanin N.S. (23) i Požežani D.R. (30) i I.K. (32) osumnjičeni su za seriju krađa od 21. do 28. februara kada su sa kamiona i građevinske mehanizacije skidali govotovo sve što se moglo poneti.

Ova trojka je, kako navodi policija, sa terentih i putničkih vozila, parkiranih na neobezbeđnim mestima, uglavnom na seoskim putevima u okolini Užica i Požege, krala akumulatore, vetrobanska stakala i naftu. Vrednost ukradnog procenjuje se na 800.000 dinara, a deo predmeta, uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << akumulatora je pronađen kod lopova pa je vraćen vlasnicima.

Jedan od vinovnika ovih krađa – N.S. za kojim je ranije raspisana poternica Osnovnog suda u Užicu, jer se nije javio na izdržavanje zatvorske kazne, posle saslušanja sproveden je iza rešetaka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.