Izvor: Blic, 25.Jul.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa decom provalio u samopouslugu zbog cigareta

Kikindska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Miodraga T. (52) iz tog grada, jer je sa maloletnicima provalio u samoposlugu, saopšteno je danas.

U saopštenju policije se navodi da je Miodrag T. (52) sa dvojicom maloletnika rođenih 1997. godine iz Kikinde i Iđoša provalio u prodavnicu "Hit" u Kikindi u vlasništvu "Angrodrvara" Kikinda.

"Miodrag T. i maloletnici su, 24. jula ove godine, oko tri sata ujutru, parčetom betona razbili staklo na ulaznim vratima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodavnice iz koje su odneli 58 paklica cigareta i 800 grama kafe", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su isti maloletnici u društvu sa još jednog maloletnika rođenim 1997. godine, 22. jula ove godine, u noćnim satima provalili u prodavnicu "Angrodrvara" iz koje su odneli šest boksova raznih cigareta i oko deset flaša sokova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.