Sa bosanskog ratišta u pljačku

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa bosanskog ratišta u pljačku

Državljanin Bosne i Hercegovine Blaženko K., koji je ubio policajca u Beču, nakon neuspele pljačke filijale trgovinskog lanca Bila, bio je kriminalac sa obimnim dosijeom.

Bečki mediji objavili su eksluzivno fotografiju "nemilosrdnog ubice", za kojeg tvrde da je Srbin iz Bosne.

Blaženko K. je ubijen u okršaju sa specijalcima austrijske policije, nakon što je ubio jednog čuvara reda i povredio dva policajca. Prema austrijskim medijima, Blaženko K. je učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije, a potom nije uspeo da se vrati u normalan život, već se bavio kriminalom. Njegov dosije je pun optužbi za pljačke, ubistvo, krađe i slično. U Nemačkoj je godinama bio u zatvoru, a nakon puštanja na slobodu doselio se u Beč, gde je radio na crno kao moler i stolar.

Tri nedelje od oružanog okršaja s policijom, njegova supruga je u Beču preuzela posmrtne ostatke, koje je prenela u Bosnu, u Zvornik, gde je sahranjen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.