Izvor: Blic, 31.Jan.2024, 17:23

"SVE ĆE NAS POBITI AKO IZAĐE IZ PRITVORA" Oglasila se ćerka nasilnika iz Borče koji brutalno pretukao jedva pokrentnu ženu: "Želeo je da je zakolje kao da je divljač!"

Penzioner M. L. (70) iz Borče uhapšen je zbog sumnje, da je pokušao da zakolje suprugu B. L. (69) u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Jedna od ćerki nasilnika, u svojoj ispovesti tvrdi da joj je otac bolestan i da će svi biti mrtvi ukoliko ga puste iz pritvora!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SMEJAO SE TOKOM HAPŠENJA" Komšije nasilnika iz Borče koji je hteo da zakolje ženu iznele šok detalje: "Bio je preke naravi, lovac je, PRIČALO SE DA IMA KALAŠNJIKOV"

Izvor: Blic, 31.Jan.2024

Ulica u Borči, juče je bila pod opsadnim stanjem nakon što je ćerka prijavila porodično nasilje u kojem je njen otac zverski pretukao i pokušao nožem da zakolje njenu majku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.