Izvor: Blic, 09.Dec.2023, 11:09

SVAĐA, TUČA PA PUCNJAVA! Detalji krvavog obračuna ispred restorana u Novom Sadu: Napadači se nakon žučne rasprave vratili sa pištoljem, evo u kakvom je stanju ranjeni muškarac

U pucnjavi koja se dogodila oko 2 ujutru na Futoškom putu 5 u Novom Sadu ranjen je muškarac star 40 godina. On je zadobio komplikovanu prostrelnu ranu desne natkolenice, saopšteno je iz KCV.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi u Novom Sadu ranjen muškarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2023

Čеtrdеsеtogodišnji muškarac ranjеn jе noćas oko pola tri u pucnjavi koja sе dogodila na Futoškom putu u  ugostitеljskom objеktu.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

OTKRIVEN MOTIV KRVAVOG OBRAČUNA U NOVOM SADU Policija identifikovala napadača koji je muškarcu pucao u noge ispred restorana: U toku potraga

Izvor: Blic, 09.Dec.2023

Kako se saznaje iz dobro obaveštenog izvora bliskog istrazi, u pucnjavi koja se jutros oko 2 časa dogodila u kafani na Futoškom putu u Novom Sadu, ranjen je Dejan P. star oko 40 godina iz ovog grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.