Izvor: Blic, 08.Feb.2023, 20:05

"SUMNJAM DA BRAJANOVA MAJKA IMA VEZE SA NESTANKOM!" Majka Ane Volš nikad direktnija: "Kljucala mu je mozak da DECA NISU NJEGOVA"

"Sumnjam da Brajanova majka ima veze sa Aninim nestankom, samo nemam dokaze za to. Nju treba ispitati! Ona je Brajanu uvek pričala da je Ana tako mlada i uspešna, a da je on gubitnik", priča za "Blic" Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, samo dan pred nastavak suđenja njenom zetu koji je optužen za Anino ubistvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KLJUCALA JE MOZAK BRAJANU, TREBA JE ISPITATI" Majka Ane Volš uperila prst u još jednu osobu - sumnja da je i ona kriva za zločin

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023

Majka Ane Volš ističe da joj je ceo slučaj velika misterija, te da su joj osećanja oko Brajana potpuno pomešana...Milanka već 39 dana nema nikakve zvanične informacije o svojoj ćerki koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi, a koju je, kako se osnovano sumnja, brutalno ubio suprug Brajan. Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.