SUĐENJE KRISTIJANU GOLUBOVIĆU ZBOG  DROGE

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE KRISTIJANU GOLUBOVIĆU ZBOG DROGE

BEOGRAD - Suđenje grupi Aleksandra Kristijana Golubovića zbog optužbi za nelegalnu trgovinu drogom nastavlja se u utorak 7. septembra pred Višom sudom u Beogradu.

Golubović je tokom iznošenja odbrane sredinom juna negirao da preprodaje drogu, navodeći da propagira zdrav život i borbu protiv narkotika, kao i da "nije narko bos poput Darka Šarića", nego Robin Hud koji svima daje novac, a sebe reklamira kao sportistu.

Na optuženičkoj klupi pored Golubovića naći će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se još šest pripadnika njegove grupe, medju koje je tužilaštvo svrstalo i njegovu majku Milanku, zatim Safeta Ibrovića, Mirsada Fujaljkića, Uroša Vukovića, Ferata Skenderovskog i Marka Poljaka.

Golubović se optužnicom tereti da je organizovao ovu grupu koja je po njegovom nalogu trgovala narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd, u periodu od početka avgusta 2009. do 16. januara ove godine.

Na teret im se stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja i preprodaja opojnih droga, a Goluboviću i krivično delo držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Svi članovi grupe sa Golubovićem na čelu nalaze se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.