STRAVIČNI DETALjI TRAGEDIJE NA AUTO-PUTU: Poginuli otac i ćerka, beba od siline udarca ispala iz automobila (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI DETALjI TRAGEDIJE NA AUTO-PUTU: Poginuli otac i ćerka, beba od siline udarca ispala iz automobila (FOTO)

Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na auto-putu Beograd-Niš DVE OSOBE su poginule a tri povređene jutros oko 8.45 u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u smeru Beograd - Niš kod Male Krsne.Kako nezvanično saznaje reporter "Novosti" poginuli su otac i ćerka, a u trenutku nezgode u automobilu je bila i beba, kao i starija ženska osoba, koji su povređeni prevezeni u smederevsku bolnicu. Beba je od siline udarca u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nesreće, ispala iz automobola, ali je zahvaljujući prisebnosti vozača koji su nailazili, brzo sklonjena sa auto-puta.PROČITAJTE JOŠ - Petoro povređenih u četiri saobraćajna udesa u NišuDo nezgode je došlo tako što je "škoda" zaječarskih oznaka koja se kretala u traci, iz za sada nepoznatih razloga prednjim desnim krajem udarila u vozilo "Puteva Srbije" koje je stajalo u zaustavnoj traci. Potom je "škoda" udarila u razdelnu bankinu.Tužilac Osnovnog tužilaštva u Smederevu stigao je na mesto tragedije, uviđaj je u toku. Saobraćaj je oko 11 časova normalozovan.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Bebine igračke ispale na put: Policajci zanemeli od tuge! Potresne scene kod Male Krsne

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019

U 8.45h na autoputu Niš-Beograd, kod Male Krsne, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli otac i ćerka...Saobraćajna nesreća se dogodila kod Požarevačke petlje kada je automobil naleteo na kamion preduzeća Srbija Autoput koji je bio u zaustavnoj traci...Stradali su muškarac, koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.