Izvor: Blic, 07.Maj.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA KOD NOVOG SADA Krvnički tukao bivšeg tasta, a onda od prestravljene tašte TRAŽIO CIGARETU

Dok je Slavko Plavšić (30) krvnički tukao svog bivšeg tasta Josipa Baranja (61) u dvorištu kuće u kojoj živi Slavkova bivša žena sa decom i roditeljima, mališani i Josipova supruga Olivera vrištali su upomoć. Krvničko batinjanje prestalo je kada je Slavko želeo da napravi pauzu za cigaretu, koju je tražio od prestravljene Olivere. Za Josipa je tada već bilo kasno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slavko u Tužilaštvu nije govorio o ubistvu tasta

Izvor: Večernje novosti, 08.Maj.2019, 00:09

Određen pritvor do 30 dana Slavku P. (30), osumnjičenom da je usmrtio nekadašnjeg Josipa Baranjija (61). Tereti se da je u Kovilju, posle svađe, tukao do smrti nesrećnog čoveka SLAVKU P. (30) iz Kovilja, osumnjičenom da je nasmrt prebio Josipa Baranjija (61), bivšeg tasta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.