STRAVIČNA TRAGEDIJA NA TARI: Beograđanin pao sa litice, ne daje znake života

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA TARI: Beograđanin pao sa litice, ne daje znake života

Beograđanin M.R. (27) pao je oko 17 sati sa litice planine Tare, u mestu Krtice, u blizini Bajine Bašte. Beograđanin M.R. (27) pao je oko 17 sati sa litice planine Tare, u mestu Krtice, u blizini Bajine Bašte.Navodno se mladić pre pada fotografisao na litici sa prijateljima, a potom iznenada pao u ambis.Prema za sada nepotvrđenim informacijama, mladić ne daje znake života.Angažovane su dežurne službe na izvlačenju tela iz ponora. (Pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA NA TARI! Mladić se survao niz liticu

Izvor: Mondo, 12.Okt.2018

Beograđanin M.R. (27) pao je danas sa litice planine Tare, u mestu Krtice, u blizini Bajine Bašte...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Nesreća se dogodila oko 17 sati, kada se mladić najverovatnije fotografisao sa prijateljima i iznenada pao u ambis, preneli su beogradski mediji...Poginula...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.