STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SELA Sudarili se bager i džip, poginule TRI OSOBE, povređeno i DETE

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SELA Sudarili se bager i džip, poginule TRI OSOBE, povređeno i DETE

Tri lica poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu.

Do sada je identifikovan M.D. iz Banataskog Novog Sela, kojij živi u Nemačkoj, a traju napori da se identifikuju i druge dve žrtve koje su se nalazile u vozilu "folksvagen tuareg" nemačkih registarskih oznaka.

Kako piše portal "013" "tuareg" se kretao iz Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu kada se sudario sa bagerom.

U kabini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bagera bili su otac i sin od deset godina. Otac je zbog povreda primljen na lečenje u Pančevačku bolnicu, a sinu se lekarska pomoć ukazuje u beogradskoj dečijoj poliklinici u Tiršovoj.

- Uviđaj je završen. Uzroci ove saobraćajne nesreće se utvrđuju – izjavila je portparolka Osnovnog tužilaštva u Pančevu Jelena Samuilov za portal "013".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SELA Sudarili se džip i bager, tri osobe IZGORELE u automobilu, povređeno i DETE

Izvor: Blic, 18.Avg.2017

Tri osobe poginule su noćas u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu...Do nesreće je došlo kada je džip "folksvagen tuareg" nemačkih registarskih oznaka velikom brzinom udario u bager koji se kretao putem i u kome su se nalazili otac i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.