STRAVIČAN UDES KOD BELE PALANKE Poginule dve osobe, jedan automobil POTPUNO SMRSKAN

Izvor: Blic, 07.Maj.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN UDES KOD BELE PALANKE Poginule dve osobe, jedan automobil POTPUNO SMRSKAN

Dvoje bugarskih državljana poginuli su danas a jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u toku prepodneva dogodila na međunarodnom putu Niš-Pirot kod Bele Palanke.

Do nesreće je došlo pošto je vozač "pasata" koji se kretao iz pravca Niša ka Pirotu,  zbog nepravilnog preticanja,  prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario putnički automobil marke ‘’mercedes’’, koji je dolazio iz suprotnog pravca. Došlo je do čeonog sudara u kome su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na licu mesta poginuli  bugarski državljani pedessetsedmogodišnji vozač ‘’pasata’’ i njegova pedesetogodišnja saputnica.

Tridesetosmogodišnji bugarski državljanin koji je vozio "mercedes" zadobio je teške telesne povrede.

Posle prijema u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja pirotske Opšte bolnice, zbog teških telesnih povreda on je prebačen u jedinicu Intenzivne nege Opšte bolnice Pirot,rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prekida u saobraćaju na ovom međunarodnom putu nije bilo a vozila su preusmeravana na drugu traku auto puta koji se gradi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.