STARCA UBILI BATINAMA

Izvor: Kurir, 20.Sep.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARCA UBILI BATINAMA

NOVI KNEŽEVAC - Tukli bez milosti. Miloša Petrovića (75) iz Novog Kneževca ubice, za kojima policija grozničavo traga, zverski su tukle dok nije izdahnuo!

NOVI KNEŽEVAC - Tukli bez milosti.

Miloša Petrovića (75) iz Novog Kneževca ubice, za kojima policija grozničavo traga, zverski su tukle dok nije izdahnuo!

O tome svedoče višestruke povrede po glavi i telu. Otkad je u nedelju pre podne komšija Dobrivoje Dimović u krevetu našao telo prekriveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jastukom, s jorganom preko okrvavljenog lica, policija pokušava da sklopi kockice monstruoznog zločina.

Zasad se ne zna šta bi mogao biti motiv ubistva. Nesrećni starac nije bio imućan, živeo je sam i izdržavao se od socijalne pomoći. Među meštane Novog Kneževca uvukao se strah.

Naročito su zabrinuti u staračkim domaćinstvima.

- Ne pamtimo da se desilo ovako nešto. Bude pokoja tuča, i to je sve. Nadamo se da će policija brzo rešiti ovaj slučaj. Zaista mi nije jasno kome je smetao jedan starac, celom komšiluku je žao čika Miloša - kaže za Kurir Karolj Dekanj.

(S. U.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.