Izvor: Blic, 13.Jul.2023, 21:36

ŠTA JE PRETHODILO ZLOČINU KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU? Novi detalji o porodičnim odnosima u Boljevcu: Sin se razneo bombom zbog "snajke", pa otac ubio majku: "Bilja je radila da otplati njihove dugove"

Nakon porodičnog zločina u selu Dobro Polje kod Boljevca, u kojem je život izgubio Denis P. (25) i njegova majka Biljana J., dok se njegovom ocu Zlatomiru Zlatku P. (55) bore za život, u javnost isplivavaju novi detalji porodičnih odnosa u ovom domu. Kako otkrivaju poznanici i komšije, policija je kod ove porodice dolazila često, a oni su se i međusobno sukobljavali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZLATKO KOJI JE UBIO SUPRUGU KOD BOLJEVCA U STABILNOM STANJU Danas ga premeštaju iz bolnice: Sin mu se razneo bombom, on upucao suprugu i sebe, pa jedini preživeo

Izvor: Blic, 14.Jul.2023, 10:33

Zlatomir Zlatko P. (55), koji je ubio svoju suprugu Biljanu, nakon što se njihov sin Denis P. (25) razneo bombom u kući u selu kod Boljevca, u stabilnom je stanju i danas ga premeštaju iz bolnice. On je nakon što im je sin na njihove oči izvršio samoubistvo upucao suprugu, a zatim i sebe, ali je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.