Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 05:29

"ŠTA ĆE DECA BEZ MAJKE?!" Rođaci zverski ubijene žene u Bačkom Gradištu u strahu, evo ko će preuzeti brigu o mališanima

Rođaci i prijatelji zverski ubijene S.K. (30) i dalje ne mogu da se oporave od šoka i tragedije koja je zadesila njihovu porodicu u Bačkom Gradištu. Kažu da ne znaju šta će biti sa T.H. (33) koji se sumnjiči da je pre dva dana na surov i podmukao način nožem lišio života svoju nevenčanu suprugu i ne znaju šta da kažu njihovoj deci koju zbog manjka finansijskih sredstava ne mogu da prime na izdržavanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBICA ŽENE ZAVRŠIO U BOLNICI Osumnjičeni za zločin u Bačkom Gradištu nije ni saslušan, a evo i zbog čega

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

T.H. (33) iz Surčina koji se sumnjiči da je u utorak uveče zverski ubio svoju nevenčanu suprugu S.K. (30) u dvorištu njene porodične kuće u Bačkom Gradištu, još nije saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu bez obzira na to što mu je isteklo policijsko zadržavanje do 48 sati. Kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.