Izvor: Blic, 10.Dec.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA "KRALJICA AJSA" OSTAJE U PRITVORU Sud odbio zahtev da Aleksiju puste uz kauciju, sumnja se da ju je DEČKO UVUKAO U POSAO SA DROGOM?

Sud u Australiji odbio je zahtev za puštanje iz pritvora uz kauciju Aleksije Vračar (24), uhapšene zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je organizovala trgovinu drogom. Ukoliko se dokaže da je Aleksija učestvovala u švercu droge, preti joj dugogodišnja robija, a za 30. januar zakazano je saslušanje na kome će se izjasniti o optužbama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko su atraktivne Srpkinje koje su pale zbog droge: Aleksija nije jedina

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2019

U inostranstvu su tokom ove godine uhapšene najmanje tri Srpkinje zbog sumnje da su umešane u trgovinu narkoticima Policija u Australiji uhapsila je Aleksiju Vračar (24), koja je poreklom iz Banjaluke, nakon što su detektivi u četvrtak u njenom stanu na zapadu Sidneja pronašli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.