SREĐEN HAOS U NEMANJINOJ: Posle sudara dva automobila, autobus naleteo na tramvaj

Izvor: Kurir, 22.Feb.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĐEN HAOS U NEMANJINOJ: Posle sudara dva automobila, autobus naleteo na tramvaj

Autobus je išao paralelno sa tramvajem, uz Nemanjinu ulicu ka Slaviji. Pokušao je da skrene, ali nije video tramvaj i udario je u njega. Jedna žena putnica autobusa (60) je lakše povređena

BEOGRAD - Dva udesa dogodila se u Nemanjinoj ulici u roku od samo 10 minuta. Oko 17.30 sati sudarila su se dva automobila, a posle 10 minuta autobus je naleteo na tramvaj. Ovo je izazvalo ogormne gužve u saobraćaju, ali je oko 19 sati saobraćaj normalizovan.

- Potpuni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je haos, tramvaj je preprečio celu raskrsnicu, a s druge strane su ova dva automobila... Izbegavajte Nemanjinu - javljali su građani na društvenim mrežama oko 17.30 sati

Prema podacima Hitne pomoći, samo jedna žena lakše je povređena u ova dva udesa.

- Sudar je bio u 17.40 sati. Sudarili su se tramvaj sa linije 9L i autobus "Dunavprevoza". Autobus je išao paralelno sa tramvajem, uz Nemanjinu ulicu ka Slaviji. Pokušao je da skrene, ali nije video tramvaj i udario je u njega. Verovatno je pokušao nedozvoljeno da skrene iz ulice Nemanjina u Kneza Miloša. Jedna žena putnica autobusa (60) je lakše povređena. U tramvaju nema povređenih. Trolejbusi su bili u zastoju, a tramvaje smo preusmerili - kažu u GSP.

U drugom udesu, učestvovala su dva automobila na uglu Ulice srpskih vladara i Ulice kneza Miloša. Srećom, nije bilo povređenih.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HAOS U CENTRU BEOGRADA: Sudarili se tramvaj i autobus!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2015

BEOGRAD - Na uglu ulice Kneza Miloša i Nemanjine sudarili su autobus i tramvaj na liniji 9a danas ioko 17.30 časova...U sudaru nije bilo povređenih, a saobraćaj se odvija usporeno. Na licu mesta je ekipa policije koja obavlja uviđaj, prenosi Kurir.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.