Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 12:09

"SREĆA. NJENA IZABRANA NAJLEPŠA REČ" Tri meseca od masakra u Ribnikaru, oglasila se majka ubijene devojčice: Objavila crtež ćerke, na njemu citat koji boli CELU SRBIJU

- Kako je divno to da niko ne mora čekati ni trenutak da bi počeo svet činiti boljim - objavila je Nina Kobiljski, majka ubijene devojčice iz Ribnikara, uz objašnjenje da je ovo izabrani citat njene ćerke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROBAJTE DA NE ZAPLAČETE Izabrala je baš tu reč "sreća" Devojčica koja je herojski stala pred dečaka ubicu o ovome je sanjala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023

Bol koja ne prestaje...Nina Borović Kobiljski, majka devojčice koja je ubijena pre tri meseca u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu kada je dečak (13), inače njen drug iz razreda, iz očevog pištolja ubio još osam učenika i čuvara škole, objavila je emotivnu poruku na dan kada je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.