SRBIN UBIO NIGERIJCA ZBOG DROGE?

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN UBIO NIGERIJCA ZBOG DROGE?

LUCERN - Komšije čule hice! Nedeljko M. (32) i njegova devojka, Švajcarkinja Sesil R. (27), posle predaje još nisu rekli policiji zašto je Nedeljko u nedelju uveče u mestu Emenbrike u švajcarskom kantonu Lucern ubio 23-godišnjeg mladića iz Nigerije! Švajcarski mediji, međutim, pišu da je mogući motiv obračuna droga!

LUCERN - Komšije čule hice!

Nedeljko M. (32) i njegova devojka, Švajcarkinja Sesil R. (27), posle predaje još nisu rekli policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zašto je Nedeljko u nedelju uveče u mestu Emenbrike u švajcarskom kantonu Lucern ubio 23-godišnjeg mladića iz Nigerije! Švajcarski mediji, međutim, pišu da je mogući motiv obračuna droga!

- Čuo sam nekog muškarca kako urla u stanu Sesil R., ali nisam razumeo šta. Onda su se začula tri-četiri praska, mislim da su to bili pucnji. Pogledao sam kroz prozor i video Sesil kako beži, a za njom i Nedeljka - rekao je švajcarskim medijima jedan od komšija.

Hajnc R. (57), otac uhapšene Sesil, rekao je medijima da mu ćerka ništa nije rekla o događajima kobne večeri.

- Kupio sam taj stan Sesil posle lečenja od narkomanije. Nekoliko meseci se ponašala normalno, ali u poslednje vreme ponovo je počela da se drogira - rekao je Hajnc.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.