Izvor: Blic, 10.Dec.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN UBIJEN ISPRED POŠTE U BRATISLAVI Nikolino telo pronađeno nasred ulice, policija objavila snimak osoba za kojima se traga (VIDEO)

U nedelju popodne u Bratislavi je pronađeno telo mladog Srbina Nikole (22), javljaju slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage, mladić je ubijen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić iz Srbije ubijen u Bratislavi

Izvor: B92, 10.Dec.2019

Bratislava -- U nedelju popodne u Bratislavi je pronađeno telo Srbina Nikole (22), javljaju slovački mediji, prenosi Blic...Prema prvim rezultatima iz istrage, mladić je ubijen...Portal "Novi čas" prenosi da je mladića napao zasad nepoznati počinilac koji mu je naneo teške povrede, a od zadobijenih...

Nastavak na B92...

Srpski državljanin ubijen u Slovačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2019

U nedelju popodne u Bratislavi je pronađeno telo državljanina Srbije N. (22), javljaju slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage, mladić je ubijen...Portal "Novi čas" prenosi da je mladića napao zasad nepoznati počinilac koji mu je naneo teške povrede...Od zadobijenih povreda on je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"NEŠTO GA JE VUKLO DA ODE TAMO" Otkriveno ko je mladić koji je BRUTALNO UBIJEN nasred ulice u Bratislavi

Izvor: Blic, 10.Dec.2019

U Bratislavi, glavnom gradu Slovačke, u nedelju popodne pronađeno je beživotno telo mladog Srbina, a kako je potvrđeno za "Blic" reč je o Nikoli Kosaniću (22) iz Malog Popović kod Sopota. Njega je do smrti pretukla grupa Srba, koju, po svemu sudeći, nije poznavao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.