Izvor: Blic, 29.Okt.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN BRUTALNO PRETUKAO POLJAKA NA MALTI Izbacivač po glavi šutirao mladića nasred ulice, NIKO SE NIJE UMEŠAO DA GA ZAUSTAVI (FOTO)

Divljaštvo Srba na Malti se nastavlja. Srbin koji radi kao izbacivač u jednom klubu na Malti brutalno je pretukao Poljaka i naneo mu teške povrede ispred jednog kluba i uskoro bi trebalo da bude izveden pred malteški sud.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIN BRUTALNO PRETUKAO POLJAKA NA MALTI Izbacivač po glavi šutirao mladića nasred ulice, NIKO SE NIJE UMEŠAO DA GA ZAUSTAVI

Izvor: Press, 29.Okt.2019

Divljaštvo Srba na Malti se nastavlja. Srbin koji radi kao izbacivač u jednom klubu na Malti brutalno je pretukao Poljaka i naneo mu teške povrede ispred jednog kluba i uskoro bi trebalo da bude izveden pred malteški sud. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.