SODOMA I GOMORA

Izvor: Kurir, 22.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SODOMA I GOMORA

Petar Jakonić (31) uhapšen zbog sumnje da je oralno i analno silovao Milivoja S., starca od 90 godina

IĐOŠ - Petra Jakonića (31) iz Iđoša kod Kikinde uhapsila je kikindska policija zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i razbojništvo nad starcem od 90 godina. Prema navodima policije, Jakonić je 18. aprila ove godine posle ponoći ušao u kuću Milivoja S. iz Iđoša. Tražeći od njega novac, Jakonić ga je istukao a potom ga obljubio primoravši ga na oralni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i analni seks. U Iđošu svi sa zgražavanjem govore o događaju kakav ne pamte ni najstariji žitelji:

- Ako je tačno da je Jakonić to uradio, trebalo bi ga najstrože kazniti, jer zdrav razum tako nešto ne može da prihvati. Na ovako nešto čovek jednostavno nema komentar. Iako u godinama, deda Milivoj je još uvek vitalan i može da vozi bicikl. Svi ga znaju kao dobrog čoveka i šaljivdžiju - rekao nam je meštanin Iđoša Goran Magarašev.

S teškim telesnim povredama, prelomom rebra leve polovine grudnog koša i vidljivom razderotinom kože kraj leve obrve, pacijent je na hirurško odeljenje kikindske bolnice primljen u petak oko pola četiri ujutro.

- Zbog sumnje na eventualno seksualno zlostavljanje uzeli smo oralni i analni bris. Kod pacijenta su konstatovane povrede analne regije. Zadržan je u bolnici tri dana. Lečen je konzervativnom terapijom, uglavnom sredstvima protiv bolova. U relativno dobrom stanju juče je otpušten na kućno lečenje. U lekarskoj praksi nismo se sreli sa ovako bizarnim slučajem seksualnog zlostavljanja - kaže dr Milan Mitrić, hirurg kikindske bolnice.

Za vreme boravka u bolnici nesrećni čovek nije pričao o torturi koju je preživeo.

Jakoniću je određen pritvor u trajanju do 30 dana. Istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu Goran Zec kaže da je Jakonić odranije poznat pravosudnim organima i da je više puta osuđivan.

- Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage protiv osumnjičenog, koji se tereti za dva krivična dela. Za krivično delo razbojništva zakon propisuje kaznu zatvora od dve do 10 godina, a za silovanje od tri do 15 godina. Koliko je meni poznato, ne pamti se da se ovako nešto dogodilo u ovom delu Vojvodine - rekao je sudija Zec.[ antrfile ]

SUPRUGA ŠOKIRANA

Jakonićeva nevenčana supruga Marica Francuski priča da sa Petrom živi sedam godina. Sa njim ima tri ćerke, a iz prvog braka Marica ima još troje dece:

- Od stida ne mogu da izađem na ulicu. Ne poričem da voli da popije i da se potuče, ali ono za šta ga sumnjiče sigurno nije uradio. Te večeri bili smo do 23 sata kod zeta, a potom otišli u Jazovo u krađu ribe. Vratili smo se kod zeta u tri ujutro i nakon pola sata otišli kući. Posle nekoliko minuta ispred naše kuće stvorila se policija i uhapsila ga. Supruga dobro poznajem i ne verujem da je tako nešto uradio - sa suzama u očima priča Marica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.