SNIMAK HAPŠENjA ČETVOROSTRUKOG UBICE: Posle borbe prvo ubio žene, pa Raju, u selu zakopao oružje (VIDEO+FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK HAPŠENjA ČETVOROSTRUKOG UBICE: Posle borbe prvo ubio žene, pa Raju, u selu zakopao oružje (VIDEO+FOTO)

Nakon stravičnog zločina koji se 7. avgusta dogodio u selu Jabukovac, kada su ubijene četiri osobe na imanju Raje Kazimirovića, osumnjičeni Davor P. (35) je jutros uhapšen. Nakon stravičnog zločina koji se 7. avgusta dogodio u selu Jabukovac, kada su ubijene četiri osobe na imanju Raje Kazimirovića, osumnjičeni Davor P. (35) je jutros uhapšen.On je, kako saznajemo, nakon hapšenja priznao zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.Tela ubijenih su, inače, pronašena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na salašu u zaseoku Vratna kod Jabukovca, a osim poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), pronađeno je i telo njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.Kako saznajemo, uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak.- Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj "škorpion" sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.- Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije - navode u MUP.Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.PRVO UBIO ŽENEVeruje se da je Davor P. najpre ubio tri žene koje je zatekao na salašu Raje Kazimirovića i to pošto su one odbile da mu otkriju gde je sakriven novac.Kada se, na kraju, na imanju pojavio i Raja, dolazeći traktorom, ubica ga je odmah likvidirao.Veruje se da je ubica u šumi čekao da se Raja udalji od imanja, kako bi od njegove majke iznudio novac, o čemui svedoče i opušci koji su pronađeni. Nije očekivao da će tu biti više žena.Nakon ubistva ubica je izvršio premetačinu kuće i odneo veću sumu novca, pretpostavlja se oko 100.000 evra, dok je deo novca, oko 10.000 evra, ostao netaknut.Zločin se dogodio 7. avgusta, ali tela su pronađena tek dva dana potom, kada je jedan od komšija došao kod Raje da kupi jagnje.Inače, Raja je sa svojom majkom provodio leto na salašu, u neuglednim uslovima, bez struje, a imanje je podalje udaljeno od ostatka naselja.Verovalo se da on ima ušteđenog novca, iako nije živeo nimalo raskošno.Komšije kažu da je bio "preke naravi" i niko od njih nije bio u bliskim odnosima sa Rajom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HILJADE EVRA I ŠTOS PARA Evo koliko novca je ubica iz Jabukovca odneo iz kuće žrtvi i šta je uradio sa JEDNOM NOVČANICOM

Izvor: Blic, 25.Avg.2019

Davor P. (35) iz Negotina priznao je nakon hapšenja ubistvo četvoro ljudi u Jabukovcu, te rekao da mu je motiv za ovaj zločin bio isključivo novac. Iz kuće ubijenih Kazimirovića ukradena je pozamašna suma, a kako "Blic" nezvanično saznaje, radi se o cifri većoj od 100.000 evra.

Nastavak na Blic...

BIZARNA ODBRANA ČETVOROSTRUKOG UBICE IZ JABUKOVCA Mučki ubio celu porodicu, pa se pravdao da mu je novac bio potreban da PLATI LEČENJE LJUBAVNICI!?

Izvor: Blic, 25.Avg.2019

Davor P. (35) iz Jabukovca, uhapšen zbog sumnje da je iz koristoljublja mučki ubio četiri osobe 7. avgusta kod Jabukovca, navodno se nakon hapšenja pravdao pričom da mu je novac koji je ukrao od svojih žrtava trebao kako bi svojoj ljubavnici platio lečenje, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.