SMRT U ŠAHTU

Izvor: Kurir, 12.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT U ŠAHTU

Vodoinstalater Milan Radovanović (26) sa Dorćola umro juče u rupi ispred zgrade broj 15 na Dunavskom keju

BEOGRAD - Vodoinstalater koga Dorćolci znaju po nadimku Miki ugušio se juče oko 13 časova u šahtu ispred zgrade broj 15 na Dunavskom keju!

Nesrećni vodoinstalater sišao je u desetak metara dubok šaht da bi zatvorio vodu i otklonio kvar na vodoinstalacijama. Tu se najverovatnije zaglavio između cevi. Ubrzo mu je od jakih isparenja pozlilo, a potom se onesvestio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Stanari zgrade broj 15, koji su ga pozvali da dođe, odmah su alarmirali Hitnu pomoć i policiju. Za to vreme jedan od očevidaca Živojin Flider, koji je pokušao da pomogne vodoinstalateru, takođe se onesvestio.

Na mesto događaja ubrzo su stigli vatrogasci, koji su se spustili u otvor i onesvešćenog vodoinstalatera izvukli iz šahta. Lekari su mu odmah pružili prvu pomoć, a potom ga prebacili u Urgentni centar. Međutim, uprkos njihovim naporima, vodoinstalater je u 13.30 preminuo. Flider je takođe prebačen u Urgentni centar, ali je posle pregleda pušten kući.

Stanari zgrade iz Dunavskog keja 15 šokirani su stravičnom Mikijevom smrću. Jedan od njih Svetislav Pavlović rekao je da je vodoinstalater došao na njegov poziv.

- Strašno je to što se desilo. Eto šta je zla sudbina. Pronašao sam slučajno u poštanskom sandučetu reklamu kojom nude usluge vodoinstalaterskih radova. Pozvao sam ga da popravi kvar u tom otvoru - kazao je Pavlović.

Oko mesta nesreće, na kojem je još bio otvoren šaht, okupilo se nekoliko ljudi iz obližnje zgrade. Iz otvora su se i dalje osećala neprijatna isparenja.

- Jadan čovek, zar tako da strada? Sedela sam u stanu i začula viku. Sišla sam, utom su došli policija, vatrogasci i lekari. Nadala sam se da će nesrećnik preživeti. Ne mogu da verujem, tako strašna smrt - uznemireno je pričala žena koja nije želela da joj se ime pominje u novinama.

Identitet vodoinstalatera još nije utvrđen, jer kod sebe nije imao nikakvih dokumenata.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.