SMRT U AUTOMOBILU Muškarac izrešetan sa 14 metaka

Izvor: Blic, 23.Mar.2016, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT U AUTOMOBILU Muškarac izrešetan sa 14 metaka

Slaviša Dinčić Pigma (45) iz Niša ubijen je sinoć oko 20.30 časova sa 14 hitaca u klasičnoj sačekuši u Milentijevoj ulici u Nišu. Za sada nepoznati ubica ispalio je u Dinčića ceo šaržer u momentu dok je parkirao automobil marke “golf” u dvorište privatne kuće u kojoj je boravio.

Kako su agenciji Beta potvrdili u Policijskoj upravi u Nišu, uviđaj započet sinoć biće nastavljen u toku prepodneva, dok je telo ubijenog Slaviše D. po nalogu Višeg javnog tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prebačeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu.

Ubijeni je poslednjih godina živeo u Holandiji a u Niš je došao tek nedavno, kod rođaka.

-On je te večeri bio u kafeu “Scena” sa rođakom sa kojim je po dogovoru trebalo da ide kasnije u jedan kafić na Bulevaru Nemanjića. Došao je da parkira automobil u kući u kojoj je boravio, ali u momentu kada je uparkiravao vozilo u rikverc, ubica koji ga je očigledno čekao, prišao je i ispalio u njega rafal od čak 14 hitaca. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, kaže naš izvor blizak istrazi.

Lekari Hitne pomoći koji su došli po pozivu građana mogli su da konstatuju samo smrt. Ubrzo su policijske ekipe i forenzičari blokirali deo Milentijeve ulice radi vršenja uviđaja.

Prema prvim informacijama, Dinčić je u Srbiju ušao legalno i za sada nema potvrde da ga je potraživala holandska policija.

Obavljen je policijski uviđaj koji bi trebalo da razjasni pozadinu ovog zločina, forenzičari MUP-a detaljno su pregledali automobil, a policija je pokrenula opsežnu potragu za napadačem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izrešetan sa 14 hitaca u automobilu

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2016

NIŠ – Slaviša Dinčić - Pigma (45) ubijen je sinoć oko 20.45 časova u klasičnoj „sačekuši“, u Milentijevoj ulici u centru Niša. Prema prvim informacijama, ubica je sa 14 metaka ispaljenih iz vatrenog oružja pogodio u glavu Dinčića, koji je bio u kolima „golf“, koji je unazad parkirao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.