Izvor: Blic, 28.Maj.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT NA TROTOARU Niški prodavac cveća umro PRED PROLAZNICIMA

Stariji muškarac koji je ispred pijace "Boško Buha" u Nišu prodavao cveće, umro je danas naočigled brojnih prolaznika.

Kako Beta saznaje od očevidaca, nesrećni čovek se oko deset časova odjednom srušio na trotoar i nije preživeo uprkos brzoj intervenciji lekara Hitne pomoći.

U Hitnoj pomoći kazali su za Betu da je njihova ekipa pokušala reanimaciju, ali nije uspela da pacijentu vrati osnovne životne funkcije.

Prema rečima lekara, po uoubičajenoj proceduri o ovom nesrećnom događaju obaveštena je policija koja će uraditi uviđaj i utvrditi identitet preminule osobe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prodavac cveća na niškoj pijaci umro pred prolaznicima

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2017

Stariji muškarac, koji je ispred pijace "Boško Buha" u Nišu prodavao cveće, umro je danas naočigled brojnih prolaznika...Kako agencija Beta saznaje od očevidaca, nesrećni čovek se oko 10 časova odjednom srušio na trotoar i nije preživeo, uprkos brzoj intervenciji lekara Hitne pomoći...U Hitnoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.