SM: Uhapšen zbog prodaje marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SM: Uhapšen zbog prodaje marihuane

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je 35-ogodišnjeg muškarca iz tog grada zbog prodaje droge i zaplenila veću količinu marihuane, saopšteno je danas.

Kako se navodi, u stanu uhapšenog pronađeno je sedam paketa marihuane ukupne težine 550 grama, kao i dve digitalne vage za precizno merenje.

Posle veštačenja zaplenjenih narkotika, protiv uhapšenog biće podneta krivična prijava za proizvodnju i prodaju opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Muškarac uhapšen zbog proizvodnje i prodaje marihuane u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 27.Maj.2016

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je 35-ogodišnjeg muškarca iz tog grada zbog prodaje droge i zaplenila veću količinu marihuane, saopšteno je danas...Kako se navodi, u stanu uhapšenog pronađeno je sedam paketa marihuane ukupe težine 550 grama, kao i dve digitalne vage za precizno merenje...Posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.