Izvor: CrnaHronika.rs, 04.Nov.2013, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJNOST ILI NAMERA: Starac se udavio se u ribnjaku

BEOGRAD – Štićenik Gerontološkog centra u Mladenovcu nastradao je sinoć, kada se udavio u privatnom ribnjaku u Kajmakčalanskoj ulici.On je verovatno peške došao do ograđenog poseda i ušao na imanje na kojem se nalazi ribnjak od oko 400 kvadrata. Ispituje se da li je starac sticajem nesrećnih okolnosti upao u njega i udavio se ili je možda namerno to uradio – rekao je za Kurir izvor iz istrage.
(A. S. B.)
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: Starac se udavio se u ribnjaku!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2013

BEOGRAD - Štićenik Gerontološkog centra u Mladenovcu nastradao je sinoć, kada se udavio u privatnom ribnjaku u Kajmakčalanskoj ulici...- On je verovatno peške došao do ograđenog poseda i ušao na imanje na kojem se nalazi ribnjak od oko 400 kvadrata. Ispituje se da li je starac sticajem nesrećnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.