SINA SAHRANJUJU UZ OCA KOJEG JE UBIO Nadam se da će se pomiriti na onom svetu

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINA SAHRANJUJU UZ OCA KOJEG JE UBIO "Nadam se da će se pomiriti na onom svetu"

Ubica Srđan Vasić (48) i otac Radosav (73), koga je ovaj Leskovčanin prekjuče ubio, biće danas sahranjeni jedan pored drugog.

- Nadam se da će se slagati na onom, ali na ovom svetu su ceo život proveli u svađi i na kraju su obojica platila svojim životima - komentariše za "Blic" jedna od komšinica slučaj porodične drame u Radanskoj ulici u Leskovcu, koja je zaprepastila Leskovčane.

U domu Vasića još vlada muk i neverica. Srđanova bivša supruga Dragana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je i posle razvoda ostala sa ćerkama da živi u istoj kući, bila je jedini svedok drame.

- Svađali su se oko kuće. Moj svekar je bio kockar i ovu dvospratnu kuću je izgubio na kocki. Povratili smo je tako što sam ja podigla kredit, a kasnije smo je podelili Srđan i ja. Svekar je bio praktično gost u našoj kući - objašnjava žena.

Pročitajte još:

Hteli smo da je prodamo, međutim, Radosav nije hteo da se iseli.

- Pre nego što se desila tragedija, ja sam svekra ispred kuće objašnjavala da kupac dolazi u sredu da donese novac i da moramo da se selimo. On nije hteo da me sluša. Srđan je verovatno čuo našu raspravu. Sreo me i rekao da će sada da završi s njim. Nisam obratila pažnju na te njegove reči. Ušla sam u svoju sobu i čula dva pucnja. Kada sam izašla, videla sam obojicu kako leže u lokvi krvi - priča žena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubio oca, pa sebe: Radisav Vasić i njegov sin Srđan sahranjeni zajedno

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2016

Na Svetoilijskom groblju u Leskovcu do večne kuće rođaci, komšije i prijatelji ispratili oca i sina, koji su preminuli u sredu RADISAV Vasić (73) i njegov sin Srđan (53) koji je ubio oca, a potom sebi presudio, sahranjeni su u sredu na Svetoilijskom groblju u Leskovcu. Oni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.