SIN UBIO MAJKU

Izvor: Kurir, 28.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIN UBIO MAJKU

Angelina Novak (86) pronađena juče mrtva u svojoj kući,snaha Sanja rekla policiji da je ubica staričin sin Ivan Štajber

BEOGRAD - Angelina Novak (86) pronađena je mrtva juče ujutro u svojoj kući u ulici Janka Fibljanina 24 u Zemunu. Zbog brojnih povreda koje ima po telu i glavi sumnja se da je Angelinu na smrt pretukao sin, ali će tek obdukcijom biti utvrđen pravi uzrok smrti - da li je zaista ubijena, ili je možda, u šta se zasad malo veruje, reč o nesrećnom slučaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Policiju je juče alarmirala Hitna pomoć, koju je, navodno zbog toga što je Angelini pozlilo, pozvala njena snaja Sanja (43). Brojne povrede po staričinom telu učinile su se sumnjive lekarima, koji su pozvali policiju, a zatim je Sanja inspektorima ispričala da je Angelinu ubio njen muž, tj. staričin sin Ivan Štajber (58) zvani Beli.

Prema Sanjinim tvrdnjama, Ivan, koji je alkoholičar, proteklih godina često je tukao majku, ali da to nije smela da prijavi jer je psihički bolesnik, pa bojala se da joj policija neće verovati! Međutim, Sanjina majka je juče ispričala sasvim drugačiju verziju. Ona kaže da je Angelina bila polupokretna, jer je imala povredu kuka, ali da je Ivan bio izuzetno brižan sin.

- Menjao joj je pelene nekoliko puta dnevno, ispunjavao svaku želju, i nije bilo leka koji nije mogao da joj nabavi. Jedino se ljutio na majku i prebacivao joj da se ne bori za život i da se prepustila bolesti - ispričala je Sanjina majka.

Komšije ove porodice tvrde da su Ivan i Sanja lečeni alkoholičari.

- Upoznali su se na grupnoj terapiji, a Sanja je „pukla“ jer je pre nekoliko godina preživela silovanje. Inače, bila je nasilna i često je jurila oca i muža nožem u trenucima nervnog rastrojstva - pričaju komšije koje su, kada su videle policiju ispred zgrade, najpre pomislile da je Sanja napravila neki incident, a kada su čuli da je Angelina mrtva, posumnjali su da ju je ubila snaja, a ne sin.

Ivan Štajber je juče po podne, posle uviđaja, odvezen najpre na Vojno-medicinsku akademiju, radi uzimanja krvi, a zatim u beogradsku policiju.[ antrfile ]

ANGELININ SIN BIOSEDAM DANA PIJAN

Ivan Štajber bio je potpuno pijan i juče kada je policija došla u njihov stan. Njegova supruga je čak tvrdila da se Ivan nije treznio sedam dana! Takođe, lekari su i na njegovom telu pronašli nekoliko povreda, ali je Sanja tvrdila da se Ivan povredio na stepeništu dok je silazio u podrum po piće!

Inače, policija je juče, zbog nedostatka vozila, Štajbera odvezla tek pošto je telo njegove majke prebačeno na Institut za sudsku medicinu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.