SILOVANA DEVOJČICA U ŠOKU

Izvor: Kurir, 30.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILOVANA DEVOJČICA U ŠOKU

ZAJEČAR - Maloletna S. K. (15) iz zaječarskog sela Salaš, koju su pre dva dana silovali Dalibor P. (29) i Predrag M. (20) i to priznali pred istražnim organima, nalazi se u teškom psihičkom stanju.

- Toga dana sam bila srećna jer je jedna moja ćerka rodila unuka - kaže Ester Kolomper, majka silovane devojčice. - Baš te noći silovali su moju drugu ćerku. Bila sam u šoku kada je došla policija. Poslala sam je kod prijatelja po ključ, a nije došla naredna tri sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Siledžije su devojku pokupili ispred seoske kafane, ugurali u automobil i odvezli van sela. Svlačili su je nasilno, pocepali joj majicu i pantalone, udarali je. Devojčica se opirala, zvala u pomoć, ali su napadači bili jači. Dok ju je Dalibor držao, Predrag ju je silovao. Uplakanu i povređenu vratili su je kolima u selo, izbacili i zapretili da nikome ništa ne govori, jer će je u protivnom ubiti.

- Kada sam došla u policijsku stanicu, moja ćerka je bila izgubljena, odsutna. Imala je uplašen pogled. Srećom, inspektor je bio dobar čovek, počeo je da razgovara sa njom tiho i polako. Imao je strpljenja i mnogo mu hvala - priča potresena majka.

Nakon razgovora policija je odvela silovanu devojčicu na ginekološki pregled. Njena majka je zabrinuta jer se boji da joj ćerka nije zaražena nekom bolešću ili da nije ostala u drugom stanju.

- Ne smem ništa da je pitam o tom događaju. Toliko je izgubljena da samo ćuti. Ima izgubljen pogled. Uopšte ne spava. Svakog momenta je neko uz nju jer se bojimo da ne uradi nešto sebi - kaže Ester i dodaje da se boji i osvete tih mladića.

- Sinoć je kod nas došao Predragov otac i pretio da moram da povučem tužbu. Morala sam da pozovem policiju. Nikada nećemo povući tužbu jer je strašno to što su uradili mojoj ćerki.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.