ŠESTOSTRUKO UBISTVO U TUZLI!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTOSTRUKO UBISTVO U TUZLI!

TUZLA - Tomislav Petrović (41) iz Lipnice kod Tuzle juče ujutro oko šest sati iz vatrenog oružja je ubio šest osoba, potvrđeno je u MUP Tuzlanskog kantona.

- Petrović je prvo ubio troje komšija u njihovim kućama, a potom ušao u autobus gradskog i prigradskog saobraćaja iz Tuzle koji je saobraćao na redovnoj liniji Gornja Lipnica - Tuzla i usmrtio troje putnika. Petrović je prvo došao do kuće komšija Mije i Kaje Petrovića i ubio ih. Zatim je otišao do komšije Ive >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Markanovića i ubio i njega, posle čega se uputio prema glavnoj okretnici vozila GIPS, gde se nalazio autobus sa tri putnika. Ušao je u autobus i iz pištolja ubio Niku i Maru Petrović i Dragicu Markanović, a vozača Mursela Čolića teško ranio - rekao je portparol MUP Tuzlanskog kantona Miralem Malkić.

Posle počinjenog šestostrukog ubistva Petrović se svojim automobilom odvezao do skretanja za Srednju Lipnicu, gde je ponovo pucao iz vatrenog oružja u jedno od parkiranih vozila.

U tom momentu naišla je policija policijske stanice Zapad i uhapsila ga.

Motivi zločina nisu poznati, a meštani kažu da se Petrović čudno ponašao i da je patio od depresije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.