Izvor: Blic, 18.Feb.2024, 13:49

ŠEST SATI, DVA UBISTVA I DVE MISTERIJE Nije bilo ni podne, a dvoje ljudi je već bilo mrtvo: Sve je počelo jednim pozivom zbog saobraćajke, a završilo se pucnjavom USRED BELA DANA

Za samo šest sati, Beograd je juče postao epicentar dva strašna ubistva, jednog mladića i jednog muškarca. Jedno se desilo oko četiri sata ujutro, drugo oko 10 usred bela dana. U vezi sa prvim, posebnu dozu misterije daje i automobil prevrnut na krov na istom mestu, ali bez putnika, a sa drugim glavno je pitanje kako je moguće da se sve desi nasred ulice, u naseljem delu grada, i da ubica isčezne. U oba slučaja, za vinovnicima se traga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.