SEHA liga: Vojvodini bod u Strumici u poslednjoj sekundi

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA liga: Vojvodini bod u Strumici u poslednjoj sekundi

Rukometaši Vojvodine izvukli su nerešen rezultat 25:25 u Strumici protiv ekipe Maks nakon postignutog gola u poslednjim sekundama utakmice.

Novosađani su tako došli do prvog boda na startu ovog regionalnog takmičenja.

Gosti su počeli odlično i poveli serijom od 4:0. Ipak, domaći tim uspeo je nekako da anulira prednost gostiju na pet minuta pred kraj prvog poluvremena. Nastavili su domaćini u istom ritmu i brzim kontrama dolaze do vođstva pa na odmor odlaze sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prednošću od dva gola, 13:11.

U nastavku utakmice igralo se gol za gol, a Vojvodina je uspela da stigne prednost Makedonaca tri minuta pre kraja. U samom finišu mala drama. Postigli su domaći gol za vođstvo pet sekundi pred kraj utakmice, ali je gostima napad od četiri sekunde bio dovoljan da izbegnu poraz i pogotkom Marjanovića izvuku nerešen rezultat.

Marjanović sa 8 i Stanković sa 7 golova su bili najefikasniji u redovima gostiju, a kod domaćih Majić sa 9 i Čanturia sa 8 pogodaka.

Vojvodina sledeću utakmicu igra protiv Vardara u Skoplju u sredu u 20:15 časova.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SEHA: Voša nerešeno protiv Maksa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2015

Rukometaši Vojvodine odigrali su nerešeno 25:25 sa makedonskom ekipom Maks u Strumici u prvom kolu nove sezone SEHA lige...U dramatičnoj završnici meča, bod našem šampionu doneo je reprezentativac Filip Marjanović koji je pogodio iz veoma teške pozicije sa krila, u poslednjoj sekundi susreta...Domaći...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.