SD: Gradski odbornik izazvao sudar

Izvor: B92, 26.Nov.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SD: Gradski odbornik izazvao sudar

Smederevo -- Smederevska policija privela je lokalnog odbornika Milana Lukića i odredila mu zadržavanje zbog sumnje da je izazvao sudar u kom je jedna osoba poginula.

Sudija Marko Jocić, koji je izašao na uviđaj, rekao je za agenciju Beta da je vozač džipa vozio brže nego što je dozvoljeno, ali da nije bio pijan.

Lukić je, kako se sumnja, automobilom "folksvagen tiguan" u Mihajlovcu naleteo na teretnu korpu traktora, iz koje je ispao i poginuo Dragoslav Nikolić (65).

Lukić je lider Koalicije za bolje Smederevo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija zadržala lidera Koalicije za bolje Smederevo zbog sudara

Izvor: Press, 26.Nov.2012

Smederevska policija privela je i odredila zadržavanje lideru Koalicije za bolje Smederevo i lokalnom odborniku Milanu Lukiću zbog sumnje da je izazvao sudar u kojem je jedna osoba poginula, rekao je istražni sudija...Sudija Marko Jocić koji je izašao na uviđaj rekao je za agenciju Beta da je vozač...

Nastavak na Press...

Smederevski odbornik uhapšen zbog saobraćajke

Izvor: Kurir, 27.Nov.2012, 07:00

Milan Lukić, lider Koalicije za bolje Smederevo, izazvao nesreću u kojoj je poginuo Dragoslav Nikolić..SMEDEREVO - Tragedija!..Milan Lukić, lider Koalicije za bolje Smederevo i lokalni odbornik, uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju u 12.50 sati u Mihajlovcu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.