Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 15:13

SASLUŠANI DOKTOR I KOZMETIČAR Žena otišla na rutinski tretman, pa završila sa stravičnim povredama stopala, evo kako su se branili

Zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji „Beomedikus Beograd“ - Ž.M. i D.O. saslušani su u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pod sumnjom da su kao kozmetičar i doktor ženi, koja je imala zadebljanje na stopalu, naneli teške telesne povrede.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRITVOR ZA DOKTORA I KOZMETIČARA Žena došla na rutinsko skidanje zadebljanja kože, pa završila sa DEFORMITETOM STOPALA

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Ž. M. i D. O., dvojici zaposlenih u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji "Beomedikus Beograd", zbog sumnje da su prilikom intervencije uklanjanja zadebljanja kože stopala nestručnom intervencijom naneli teske telesne povrede A. I.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.