SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALjEVA: U sudaru automobila i kamiona jedna osoba poginula

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALjEVA: U sudaru automobila i kamiona jedna osoba poginula

Nesreća se dogodila oko 8 sati i 30 minuta u ataru sela Oplanići U saobraćajnoj nesreći u ataru sela Oplanići kod Kraljeva poginuo je Branislav Đ. star 79 godina, prenosi Pink.rs.Pročitajte još - Tragedija u Sonti: Stevan (1) preminuo na majčinim rukama, oca strašna vest dočekala u inostranstvu Nesreća se dogodila oko 8 sati i 30 minuta na lokalnom putu, kada su se sudarili automobil koji je vozio Branislav i kamion. Teško povređeni Branislav prevezen je u kraljevačku bolnicu, gde je umro, nekoliko sati kasnije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA NA PUTU SRBOBRAN - BEČEJ: U udesu autobus je usmrtio biciklistu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21

Saobraćajna nesreća na putu...Biciklista Stevan N. (58) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 5.30 časova na putu Srbobran-Bečej...biciklistu je udario i usmrtio autobus koji je vozio 54-godišnji muškarac...Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.