SAOBRAĆAJKA U ZEMUNU: Kombijem udario pešaka na auto-putu, on preminuo u Urgentnom centru

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJKA U ZEMUNU: Kombijem udario pešaka na auto-putu, on preminuo u Urgentnom centru

On je transportovan u Urgentni centar, gde je od zadobijenih povreda preminuo Teška saobraćajna nesreća, u kojoj je poginula jedna osoba, dogodila se jutros oko 5 sati na auto-putu za Novi Sad u Zemunu.Kombi koji je vozio muškarac (40) udario je pešaka (36).On je transportovan u Urgentni centar, gde je od zadobijenih povreda preminuo.PROČITAJTE I: AUTOMOBIL SLETEO S PUTA I UDARIO U BANDERU: Jedna osoba poginula, druga prevezena u Urgentni centar Istraga je u toku, prenosi Pink.rs.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA KOD KOVINA Bicklistu udario automobil, čovek izdahnuo na licu mesta

Izvor: Blic, 20.Sep.2019

Biciklista A. N. (65) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u ataru sela Skorenovac kod Kovina, kada ga je udario automobil "Volksvagen pasat" koji je vozio 30-godišnji muškarac, preneo je portal "Pink".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.