SAOBRAĆAJCI U ŠOKU: Hrvat švercovao mrtvog Kineza u hladnjači

Izvor: Kurir, 09.Mar.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJCI U ŠOKU: Hrvat švercovao mrtvog Kineza u hladnjači

Patrola saobraćajne policije u Vićenci ostala je u šoku kada su na auto-putu zaustavili hladnjaču koju je vozio hrvatski državljanin,a u kojoj su tokom pregleda pronašli mrtvog Kineza za čiji transport je rodbina bila spremna da plati 1.500 evra

VEĆENCA – Italijanska saobraćajna policija na auto-putu A4 u blizini izlaza za mesto Montebela, zaustavila je šleper hladnjaču u kojoj je otkrila leš preminulog Kineza.

Mrtav Kinez otkriven je u hladnjači tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pregleda kamiona, a utvrdilo se da je vozač telo "švercovao" iz Rijeke, gde je preminuo, do italijanske regije Pijemonte do gradića Friuli gde živi porodica preminulog kojima je trbao telo da isporuči.

Naime porodica preminulog Kineza planirala je da njegovo telo pošalje u Kinu i tamo ga sahrani. Potraga za telom mrtvog Kineza usledila je kada je njegova rodbina koja živi u Rijeci prijavili da je telo nestalo iz mrtvačnice, jer su imali dugačije planove od rodbine koja živi u Italiji.

Vozač je za posao prevoza navodno trebalo da dobije 1.500 evra.

(Udine Today/ VicenzaToday)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BIZARNO Hrvat po Italiji švercovao mrtvog Kineza u hladnjači

Izvor: Blic, 09.Mar.2015

Italijanska saobraćajna policija zaustavila je hrvatskog vozača hladnjače nedaleko od italijanskog grada Montebela. U kamionu je na ćebetu bilo telo Kineza, koji je bio obučen i izgledao je kao da spava...Telo mrtvog Kineza 35-godišnji vozač Goran Brčić je iz mrtvačnice u Torinu, gde je preminuo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.