SAJBER PODVODAČI

Izvor: Kurir, 22.Sep.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAJBER PODVODAČI

KANJIŽA - Laka zarada im donela krivičnu prijavu! Protiv Roberta Č. (28), Svetozara S. (29) i Zoltana T. (39 ) iz Kanjiže podnete su krivične prijave zbog sumnje da su posredovali u prostituciji. Kako saznajemo u policiji, oni su napravili sajt www.sexamo.com preko kojeg su dve godine prostitutke širom Srbije nudile svoje usluge.

KANJIŽA - Laka zarada im donela krivičnu prijavu!

Protiv Roberta Č. (28), Svetozara S. (29) i Zoltana T. (39 ) iz Kanjiže podnete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su krivične prijave zbog sumnje da su posredovali u prostituciji. Kako saznajemo u policiji, oni su napravili sajt www.sexamo.com preko kojeg su dve godine prostitutke širom Srbije nudile svoje usluge.

- Za mesečnu objavu na sajtu davale su im 4.000 dinara. Novac su uplaćivale na žiro račun Zoltanovog preduzeća jer mesečnu zakupninu nisu mogle da plaćaju Robertu i Svetozaru, koji nisu imali registrovane firme. Za ovu uslugu Zoltan je uzimao procenat - kaže naš sagovornik iz policije.

Svoj sajt reklamirali su kao „ekskluzivno mesto za dame koje žele društvo galantne gospode iz Beograda i Novog Sada“. Sajt je bio veoma popularan među „prodavačicama ljubavi“, koje su ostavljale svoje provokativne fotografije i snimke kako bi se preporučile potencijalnim mušterijama.

- Tamo su se mogle videti mlađe devojke različitih profesija, pa čak i studentkinje, ali i sredovečne žene. Stavljale su šifre kao što su: „Razuzdana“, „Napaljena“ ili „Ljubavnica“ i tako privukle veliki broj mušterija - kaže naš sagovornik.

Tačna suma novca koji su stekli preko ovog sajta još nije poznata.

- To će se utvrditi daljom istragom. Inače, ovo je prvi otkriveni slučaj posredovanja u prostituciji putem interneta u Kikindi i okolini - kažu u kikindskoj policiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.