SAHRANJENA ROZALIJA SKENDŽIĆ

Izvor: Kurir, 06.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANJENA ROZALIJA SKENDŽIĆ

Osumnjičeni sin Antal Skendžić u zatvoru čeka psihijatrijsko veštačenje

ZRENJANIN - Ubistvo Rozalije Greguš-Skendžić (48) iz Banatskog Višnjićeva, za koje se sumnjiči njen sin Antal Skendžić (20), nekadašnji učesnik generalne probe „Velikog Brata“, još uvek je obavijeno velom tajne. U Lukinom Selu, njenom rodnom mestu, juče je u prisustvu najuže porodice, rodbine, prijatelja i komšija sahranjena Rozalija.

Istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ileš Bakoš saopštio je da će osumnjičenog saslušati tek kada od specijaliste neuropsihijatrijskog odeljenja ovdašnje bolnice dobije ocenu o Skendžićevom zdravstvenom stanju.

To je trebalo da se desi juče popodne, nakon što je Skendžić u pritvoru proveo 48 sati. Ubistvo se dogodilo u noći između 2. i 3. novembra, tako što je ubica nesrećnoj ženi zario nož pravo u srce. Istraga treba da utvrdi da li je ovaj težak zločin počinio Antal Skendžić u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Žitišta. Strašna porodična tragedija teško je pogodila Antalovu stariju braću, Iliju i Stevu, koji nisu imali snage da daju bilo kakve izjave. Inače, njihov otac se pre više od godinu dana obesio u dvorištu porodične kuće zbog, kako se u Banatskom Višnjićevu priča, ljage koju mu je Antal naneo jer je u javnosti bez ustezanja govorio da je homoseksualac.

Stevin kum Nenad Agramović iz Banatskog Višnjićeva i dalje ne može da poveruje da Rozalije više nema:

- Gre’ota je što su za relativno kratko vreme Skendžići pretrpeli dve teške porodične tragedije. Sa Rozalijinim pokojnim mužem Stevom u Lukino Selo dolazio sam dok smo još bili momci. Nisam ni sanjao da ću u Rozalijino rodno mesto doći na njenu sahranu. Antal nije uvek bio u Banatskom Višnjićevu, jer je, koliko čujem, živeo i radio u Novom Sadu. Njega sam slabije poznavao. Najviše sam se družio sa njegovim starijim bratom Stevom, jer mu je moj pokojni sin bio venčani kum. Strašno! Ni sam ne znam šta da mislim - kaže Agramović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.