SAD: Radnik podmentuo požar na aerodromu

Izvor: Radio 021, 27.Sep.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Radnik podmentuo požar na aerodromu

Vazduhoplovni saobraćaj SAD se oporavlja od sabotaže koju je izveo jedan službenik u kontrolnom centru, parališući međunarodne aerodrome u Čikagu.

Na vrhuncu krize u petak, otkazano je više od 2.000 letova ka i sa aerodroma O'Her i Midvej.

Od subote ujutro, ta dva aerodroma su otkazala više od 600 letova, a na Aerodromu Midvej se nadaju normalizaciji do kraja dana.

Na aerodromu O'Her redovi putnika su i dalje dugački, a mnogi su noć proveli u poljskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << krevetima koje im je podelila uprava aerodroma.

Vlasti kažu da je jedan službenik podmetnuo požar u petak ujutro u kontrolnom centru civilne vazdušne plovidbe u čikaškom predgrađu Aurora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.