SAČEKUŠA NA ČUKARICI: Trgovac teško ranjen, policijska potera za dvojicom napadača!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠA NA ČUKARICI: Trgovac teško ranjen, policijska potera za dvojicom napadača!

Dva napadača sačekala su vlasnika trgovačke radnje, oteli mu novac da bi na kraju pucali na njega. Čovek je sa obilnim krvarenjem prevezen je u Urgentni centar

Vlasnik trgovačke radnje “Moja radnja”, Dragan Jokić teško je ranjen u pucnjavi u Kosmajskoj ulici u Žarkovu na Čukarici.

Dva napadača sačekala su Jokića i pucala iz pištolja na njega. Tom prilikom čovek je pogođen u arteriju desne noge i sa obilnim krvarenjem prevezen je u Urgentni centar.

Napadači su oteli novac Jokicu i pobegli u nepoznatom pravcu.

Policija intezivno radi na identifikaciji i hapšenju oružanih pljačkaša.

(E.T)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKO RANJEN VLASNIK RADNJE U ŽARKOVU: Oteli mu pare, a zatim ga upucali!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2014

BEOGRAD - Vlasnik trgovačke radnje na Čukarici teško je ranjen večeras kada su ga napala dvojica, za sada nepoznatih razbojnika u Kosmajskoj ulici u Žarkovu! Oni su sačekala vlasnika, oteli mu novac, a zatim u njega ispalili hice u njega. Čovek je sa obilnim krvarenjem prevezen je u Urgentni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.