Ruma: Uhapšen zbog krađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Uhapšen zbog krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rasvetlili su krađu izvršenu krajem septembra u vikend-naselju u blizini grada i uhapsili  J. M. (37) iz Rume, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio ovo krivično delo.

Sumnja se da je on, koristeći odsustvo vlasnika vikendice, iz pomoćnih prostorija ukrao dva akumulatora, pretvarač napona i traktor-kosačicu, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko 300.000 dinara.

Policija je pronašla sve ukradene predmete i vratila vlasniku. Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, osumnjičenom je, sudskim rešenjem, određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog krađe novca i lančića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2018, 08:58

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su makedonskog državljanina I. S. (24), neposredno nakon što je izvršio krađu u jednom objektu za prenoćište u gradu...Sumnja se da je on, od vlasnika objekta čije je usluge koristio, ukrao 84.000 dinara i četiri zlatna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.