Ronilac u Morači našao stvari male Marte

Izvor: Press, 25.Jun.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronilac u Morači našao stvari male Marte

Nenad Stojković, ronilac iz Ovčar Banje nastavio je potragu za Martom Dimitrijević (4) iz Užica koja je nestala u reci Morači kada se automobil u kojem je bila sa svojim roditeljima Sašom (40) i Andrijanom (39) i sestrom Ivom (10), survao u kanjon. On je juče pronašao u reci devojčicin ranac i papuču.Nesreća se dogodila prošle nedelje u mestu Dromira koje se nalazi 25 kilometara od Podgorice. Saša i Andrijana su poginuli, a Iva je preživela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pad jer je ispala iz automobila kroz gepek. Martina rodbina angažovala je ronioca Nenada Stojkovića koji već pet dana traži telo devojčice. Nenad kaže da neće odustati od potrage za malom Martom, bez obzira na vremenske prilike.
- Olakšavajuća okolnost je što se nabujala reka povlači. Na 700 metara od mesta nesreće pronašao sam Martin ranac i papučicu, a u blizini je bio i rezervni točak automobila. Za sada mi podršku daju članovi Rafting kluba „Soko" iz Podgorice, dok zvanična potraga državnih organa Crne Gore kao da i ne postoji. Pojave se ronioci, zadrže se sat vremena i odu - rekao je Stojković i dodao:
- Uočio sam dva mesta u reci na kojima je velika verovatnoća da se telo zadržalo.    

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ronilac u Morači našao stvari male Marte

Izvor: S media, 26.Jun.2010, 18:44

Nenad Stojković, ronilac iz Ovčar Banje nastavio je potragu za Martom Dimitrijević (4) iz Užica koja je nestala u reci Morači kada se automobil u kojem je bila sa svojim roditeljima Sašom (40) i Andrijanom (39) i sestrom Ivom (10), survao u kanjon. ..On je juče pronašao u reci devojčicin ranac...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.