Rokvić danas iznosi odbranu: Suđenje za ubistvo Kristine Kaplanović

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2020, 09:04

Rokvić danas iznosi odbranu: Suđenje za ubistvo Kristine Kaplanović

NA suđenju Milošu Srebriću za ubistvo devojke Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu, pre tri godine, danas će na optuženičku klupu u Višem sudu sesti i Stefan Rokvić NA suđenju Milošu Srebriću za ubistvo devojke Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu, pre tri godine, danas će na optuženičku klupu u Višem sudu sesti i Stefan Rokvić (na slici). On se tereti za neprijavljivanje krivičnog dela. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Rokvić bi danas trebalo da iznese svoju odbranu. Kako smo ranije pisali, Rokvić je u istrazi ispričao da je te večeri vozio Srebrića u njegovo selo kod Velike Plane i da mu je ovaj rekao da stane kod pumpe da nešto kupi. Kada se vratio, nastavili su put. Tek sutradan je čuo za ubistvo devojke i povezao šta se desilo. Tada je, navodno, dobio pretnje da nikome ništa ne priča i otišao u inostranstvo. Vratio se u novembru prošle godine, i tada ga je na beogradskom aerodromu sačekala policija. Nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLOČIN NA BENZINSKOJ PUMPI Sin biznismena danas na optuženičkoj klupi, objasniće zašto nije prijavio pljačku i ubistvo radnice

Izvor: Blic, 08.Jun.2020

Na suđenju Milošu Srebriću za ubistvo devojke Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu, pre tri godine, danas će na optuženičku klupu u Višem sudu sesti i Stefan Rokvić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.