Izvor: Blic, 28.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodbina traži još dvoje nestalih

Rodbina traži još dvoje nestalih

PRIJEPOLJE - Tela Nebojše Vasovića (22) i Vladimira Brašanca (25) iz Prijepolja, koji su sa još troje prijatelja prekjuče poginuli kada se njihov džip survao u Lim, još nisu pronađena.

Ronioci Žandarmerije u sredu kasno po podne izvukli su iz korita reke tela Slavka Obrenića (34),Vladimira Ćirovića (21) i Tijane Jevtović (16).

Oni su sa Brankom Tomaševićem (31), koji je vozio džip 'mercedes', desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati ranije sa magistralnog puta Bijelo Polje - Prijepolje, kod mesta Gostun sleteli niz liticu visoku trideset metara. Tomašević je, iz još neutvrđenih razloga skrenuo sa puta, probio zaštitnu ogradu i survao se u korito reke. Jedino je on uspeo da se izvuče iz smrskanog džipa i dokopa obale. U teškom stanju prebačen je u medicinski centar u Prijepolju.

Grda na Limu juče je bio nem od bola.

Za telima Vasovića i Brašanca juče su tragali samo rođaci i vatrogasci iz Prijepolja. Pripadnici Žandarmerije, nakon što su pronašli tela troje nastradalih i na obalu izvukli ostatke džipa, napustili su mesto nesreće koja se dogodila samo kilometar nizvodno od mesta na kojem je pre dve i po godine nastradalo 12 bugarskih đaka.

-Bez pomoći policije teško da ćemo ikada pronaći njihova tela - jadao se juče Milojica Brašanac, Vladimirov otac.

Ž. Dulanović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.