Izvor: Blic, 09.Feb.2024, 16:06

"Rekao je da mi je spremio veliko iznenađenje, a onda mi je NOŽEM PRESEKAO VRAT" Potresno svedočenje Svetlane (63) koju je partner pokušao da ubije: "Bila je to borba za život!" (FOTO)

“Insistirao je da dođem da vidim u kakvom luksuzu živi. Dočekao me je ljubazno i poljubio u obraz za dobrodošlicu. U hodniku je bio mrak a on je stajao iza mene što mi se nije dopalo pa sam ga pitala: "Zar domaćin ne treba da ide prvi?". On je odgovorio da ja moram da idem prva jer mi je spremio "veliko iznenađenje". Onda mi je stavio levu ruku preko očiju a desnom, u kojoj je bio nož, presekao mi je vrat. U trenutku je krv krenula na sve strane."

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.