
Izvor: Danas, 22.Feb.2025, 10:09
Recept za najsočnije i najmekše knedle za supu: Uz ove savete neće se lepiti i raspadati
Po hladnom danu nema ničeg lepšeg od tanjira tople supe sa domaćim knedlama, zar ne? No, pravljenje knedli nekada deluje kao vrlo zahtevan kulinarski zadatak, budući da često mogu da ispadnu tvrde, ili pak suviše meke i da se raspadaju... Ako imate ovaj problem - ne brinite! U nastavku otkrivamo jednostavan recept i nekoliko trikova zahvaljujući kojima će vaše knedle uvek biti savršeno sočne i prozračne.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.