Izvor: Blic, 14.Okt.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raznet kraj 'audija'

Raznet kraj 'audija'

BEOGRAD - Ivan Kontić (32) iz Budve nastradao je od posledica eksplozije koja je juče oko 2.15 sati, u Ulici cara Lazara kod broja 19, raznela njegov automobil.

Bomba podmetnuta ispod 'audija A6' beogradske registracije eksplodirala je, prema saopštenju policije, kada je Kontić ulazio u automobil. On je posle eksplozije sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar, ali je preminuo oko 6 sati. Policija ga je identifikovala na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ličnih dokumenata koja su kod njega pronađena.

Kontić je vozilo parkirao na trotoaru između dva drveta, oko pola metra od kioska u Ulici cara Lazara, preko puta broja 19. Eksplozija je, prema rečima stanara iz zgrade prekoputa, bila snažna i razbacala je delove automobila po celoj ulici. Od siline udara porazbijana su stakla i razbacan inventar kioska, dok je manja šteta pričinjena na nekoliko parkiranih automobila. Na zgradi prekoputa razbijeni su prozori nekoliko stanova od prizemlja do četvrtog sprata i stakla na vratima garaže.

Ivan Kontić je, prema nezvaničnim informacijama, bio prijavljen u Budvi i nije imao stalno zaposlenje. U poslednje vreme sve češće je dolazio u Beograd i provodio izvesno vreme sa bratom Markom, koji tu živi. Kontićev otac Mito i majka Božidarka vlasnici su cvećarske radnje 'Rosa' na autobuskoj stanici u Budvi. Poznanici Ivana Kontića iz Budve nisu ga poznavali kao nekoga ko poseduje policijski dosije i za njega samo kažu da je bio pasionirani ribolovac.

Z. D. - B. M. Bomba uništila 'mercedes'

BAR - Bomba je raznela 'mercedes' Baranina Boža Marljukića u petak oko 2 sata ujutru u dvorištu kuće Marljukića, nedaleko od barske bolnice. Automobil je gotovo potpuno uništen u eksploziji, ali nije bilo povređenih. Na isti način je 23. juna raznet 'audi 8' barskog privatnika Rada Nikitovića, takođe oko 2 sata ujutru, u dvorištu porodične kuće Nikitovića u naselju Popovići. E. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.